Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 3 oktober 2009

Christian Zierleyn Lijsttrekker D66

<!–
@page { margin: 2cm }
P { margin-bottom: 0.21cm }
–>

De leden van D66 Weesp hebben op maandag 17 mei Christian Zweghuis-Zierleyn gekozen tot lijsttrekker. De gemeenteraadsverkiezingen staan gepland voor woensdag 24 november 2010.

Christian Zweghuis-Zierleyn: “Weesp is een stad die snakt naar goed bestuur en helder beleid. Met de komende verkiezingen kan D66 een nieuwe start maken. Dat is een mooie kans om te laten zien dat politiek in Weesp daadkrachtig, duidelijk en positief kan zijn.”

Mocht u kennis willen maken met de nieuwe lijsttrekker, dan kunt u contact opnemen via de Contact pagina, of rechtstreeks met Christian Zweghuis-Zierleyn via christian@zierleyn.nl of 06-39783526. Christian is ook te volgen via Twitter.