Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 22 december 2016

Verkiezingsprogramma D66

Kansen voor iedereen

Deze week is het definitieve verkiezingsprogramma van D66 voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 gepubliceerd. Op het congres in oktober is het concept verkiezingsprogramma voorgelegd en zijn een kleine 200 amendementen besproken. Nu zijn alle aangenomen amendementen verwerkt in de definitieve versie.

Er is een aantal versies van het verkiezingsprogramma beschikbaar:

Wij wensen u veel leesplezier! Als u vragen heeft over het programma dan staan wij u graag te woord. U kunt de vragen stellen in het formulier hieronder.

 

Reactie

D66 Weesp waardeert het enorm als u de moeite neemt om te reageren op een van onze artikelen. In het onderstaande formulier kunt u reageren en indien gewenst uw contactgegevens achterlaten, zodat wij weer kunnen reageren op uw bijdrage.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.