Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 10 februari 2018

Plakteam D66 Weesp in actie

De meest archaïsche activiteit van het verkiezingsseizoen zit er weer op, het plakken van de verkiezingsposters. Vanochtend heeft het Plakteam van D66 Weesp een rondje door de stad gemaakt om de posters voor 21 maart weer top te hangen. In een tijd waar internet alom aanwezig is lijkt deze activiteit niet meer van deze tijd. Maar dat is toch niet zo. De verkiezingsborden horen nu eenmaal bij verkiezingen en ik denk dat de bewoners ze toch ook zouden missen als ze er niet zouden zijn.

Het leidt ook steeds tot veel reacties, van duimen omhoog en getoeter, tot een enkele zuurpruim die het niet na kan laten z’n aversie tegen de politiek te uiten. Dat hoort er allemaal bij en dat is ook helemaal niet erg. Ik loop sinds 2009 mee met D66 Weesp en heb al heel wat plaksessies meegemaakt en ik kan in elk geval zeggen dat het zonder twijfel een van de gezelligste champagneactiviteiten is die ik niet zou willen missen. Hieronder de impressies van de plakacties van vanochtend.

Stem D66 Weesp Plakken op de Nieuwstad Leon de Lange en Saskia ter Kuile tijdens het plakken De eerste poster hangt Plakken op in Aetsveld Je moet wel netjes plakken Leon! Ook op de achterkant van de biorden kun je plakken Plakken in Leeuwenveld Applaus voor het plakken van onze supporters Plakken in Hogeweij Nog een likje plaksel op het hoekje Plakken bij de Deen in Weesp De laatste poster plakken. Het werk zit er weer op.