Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 23 maart 2018

Dank aan kiezers – 2 zetels voor D66 Weesp

D66 Weesp heeft dankzij de 935 Weespers die een stem voor een kandidaat van D66 hebben uitgebracht voor de komende 4 jaar 2 zetels in de gemeenteraad van Weesp. Kandidaten, fractie- en bestuursleden bedanken alle inwoners die hebben gestemd en in het bijzonder diegenen die voor D66 hebben gestemd.

Die komende 4 jaar zullen, mede door de transitie met de beoogde fusiepartner Amsterdam, een bijzondere zijn. D66 Weesp zal zich er voor inzetten om naast de verwezenlijking van de inhoudelijke punten uit ons verkiezingsprogramma, inwoners voortdurend betrokken kunnen zijn in dat transitieproces, onder andere door transparant te zijn over alle stappen en afspraken.

Kijk hier voor alle uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 Weesp.