Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 15 december 2019

Talent gezocht voor Weesp

Met het bestuurlijk akkoord over de toekomst van Weesp op een haar na gevild, is het duidelijk dat we voor de volgende periode 2022-2026 de beste mensen uit Weesp nodig hebben om onze positie in Amsterdam te versterken en te borgen. Woon jij in Weesp en heb je interesse in bestuurlijke vraagstukken? Zie jij nabijheid van bestuur, de uitwisseling tussen burgers en lokaal beleid, als één van de hoekstenen van onze democratie? En wil jij daar in de komende jaren een bijdrage aan leveren? Zet een kennismakingsgesprek met fractievoorzitter Saskia ter Kuile en raadslid Bert Zeeman op je lijst goede voornemens voor volgend jaar. En, als je lid bent, of wordt van D66, kun je gebruik maken van het netwerk van experts van D66, zowel landelijk als lokaal. Kijk op de routekaart voor leden waar je als lid van D66 allemaal gebruik van kunt maken.