Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 1 mei 2020

Raadslid Bert Zeeman treedt af

Bert Zeeman, sinds de verkiezingen van maart 2018 raadslid voor D66 Weesp, heeft te kennen gegeven af te willen treden. De aanleiding is zijn verhuizing uit Weesp naar Friesland per 15 juni aanstaande. Bert Zeeman heeft gedurende zijn raadsperiode vooral inbreng gehad vanuit zijn portefeuille Stadsontwikkeling en beheer. Ook vanuit zijn achtergrond als manager voor gemeenten heeft hij belangrijke inhoudelijke kennis toegevoegd in de Raad.  Fractievoorzitter Saskia ter Kuile: “Ik spreek denk ik namens de hele fractie als ik aangeef dat ik het vertrek van Bert als een groot verlies zie. Voor de fractie, voor de gemeente en als mijn directe en gewaardeerde collega.”

Voor de opvolging van Bert Zeeman is de procedure rond opvolging van Raadsleden van kracht. Hiervoor worden alle mensen die op de kieslijst van D66 Weesp hebben gestaan in 2018 in volgorde van plaats benaderd. Wij verwachten voor de zomer de opvolging van Bert Zeeman aan te kunnen geven.