Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Eindejaarsdiner D66 Weesp

Zaterdag, 14 december 2019 in Weesp

Het bestuur van D66 nodigt je van harte uit voor het eindejaarsdiner van onze afdeling op zaterdag 14 december aanstaande bij restaurant “De Steeg”, Achteromdwarsstraat 4, in Weesp. We staan als D66-afdeling op de drempel ...

Het bestuur van D66 nodigt je van harte uit voor het eindejaarsdiner van onze afdeling op zaterdag 14 december aanstaande bij restaurant “De Steeg”, Achteromdwarsstraat 4, in Weesp. We staan als D66-afdeling op de drempel om te fuseren met de afdeling Amsterdam. Maar dat doen we niet voordat we – wellicht met wat weemoed- hebben terug gekeken op de afgelopen tijd. Dat kan het beste onder het genot van een gezamenlijk etentje.

De inloop is om 18.00 uur. Daarna volgt een diner/ buffet gelardeerd met anekdotes over de Weespertijd. Na afloop is er nog ruimte voor een gezellige borrel. In verband de reservering graag op tijd aangeven of je van deze uitnodiging gebruik maakt. Dat kan door een mail te sturen aan onze secretaris Cissy Douma (cissydouma@tele2.nl). Eventuele dieetwensen kan je dan ook doorgeven.

We zien je graag de 14 december!

Met vriendelijke groet,

Bestuur D66 Weesp

14 december

18:00 uur

Restaurant De Steeg, Achteromdwarsstraat 4 in Weesp.