Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Politiek Plein over inspraak in de gemeentepolitiek

Woensdag, 16 oktober 2019 in Weesp

Hoe wordt de inspraak ervaren door insprekers en door raadsleden? Hoe zorgen we er voor dat de inspraak voor u en ons goed verloopt? Om antwoord te krijgen op deze vragen organiseert de gemeenteraad een ...

Hoe wordt de inspraak ervaren door insprekers en door raadsleden? Hoe zorgen we er voor dat de inspraak voor u en ons goed verloopt? Om antwoord te krijgen op deze vragen organiseert de gemeenteraad een Politiek Plein. De afgelopen periode hebben veel burgers gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in te spreken bij een commissie- of raadsvergadering. Insprekers en belangstellenden worden van harte uitgenodigd om ervaringen en ideeën over de wijze van inspreken te delen.

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 16 oktober om 20.00 uur in het Stadskantoor, Nieuwstraat 70a, Weesp. Deze avond wordt geleid door de voorzitter van de gemeenteraad, burgemeester B.J. van Bochove. Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met de griffie op 0294 491235. Aanmelden kan via griffie@weesp.nl ?

16 oktober

20:00 uur

Stadskantoor, Nieuwstraat 70a, Weesp